Pocetna Društvo Donacija Zdravstvenom centru Užice

Donacija Zdravstvenom centru Užice

1767
0
Podelite

Poslovni klub zapadne Srbije donirao je raspršivače i dezinfikaciona sredstava za potrebe Zdravstvenog centra Užice.

Poslovni klub zapadne Srbije pridružio se onima koji u ovom trenutku prepoznaju težinu situacije u kojoj se nalaze zdravstveni radnici i zdravstvene ustanove u našoj zemlji. Posle konsultacija sa nadležnima u ZC Užice, Klub je obezbedio raspršivače i dezinfikaciona sredstava za potrebe zdravstvene ustanove koja opslužuje jedan od najvećih regiona u Srbiji.
Svaka podrška u ovakvim situacijama je veoma značajna, poručuju članovi Poslovnog kluba zapadne Srbije i veruju da će svi privredni subjekti koji su u mogućnosti pokazati odgovornost i pomoći da se kriza nastala širenjem koronavirusa što pre stavi pod kontrolu.
Poslovni klub zapadne Srbije poziva privredne subjekte i građane da se pridržavaju propisanih mera, jer je to jedini način da zaštite sebe i druge.
-Budimo solidarni i odgovorni kako bismo na adekvatan način odgovorili najvećem izazovu sa kojim se svet u poslednjim decenijama suočava – ističu u Poslovnom klubu zapadne Srbije koji čine nekoliko kompanija iz užičkog kraja u kojima radi oko 1.100 radnika i koje ostvaruju godišnji promet od oko 65 miliona evra. Među članicama Kluba su Sirogojno Company, Textil, Controlpoint, Jasmil, Turbo servis, Copper com, Zipplast, Atlas. Klub je osnovan radi podrške članovima u povećanju konkurentnosti i profitabilnosti svog poslovanja, ali i da pomogne javnom sektoru, opštinskoj i državnoj upravi, da stvore poslovno okruženjepogodno za otvaranje novih i rast i razvoj postojećih biznisa.