Pocetna Čajetina ČAJETINA: Veće o organizaciji uprave

ČAJETINA: Veće o organizaciji uprave

2006
0
Podelite

Opštinsko veće Čajetine utvrdilo je predlog izmene odluke o organizaciji Opštinske uprave. Ova odluka podrazumeva izmenu u nazivu odeljenja i organizaciji postojećih odeljenja. Po prethodno raspisanom konkursu, Opštinsko veće je donelo rešenje o postavljenju Siniše Bulatovića za Opštinskog pravobranioca, koji je i do sada vršio tu funkciju i koji je istovremeno bio i jedini kandidat na ovom konkursu.

Data je saglasnost na Finansijski izveštaj PU „Radost“ Čajetina za prošlu godinu, kao i na Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj „Sportskog centra Čajetina“. Direktor Centra za socijalni rad Pajo Bogdanović, upoznao je članove Opštinskog veća sa Izveštajem za 2019. i Planom rada za 2020. godinu.

Na ovoj sednici formirana je i Žalbena komisija koja će odlučivati po žalbama službenika u drugom stepenu i žalbama internog javnog konkursa. Data je i saglasnost na treću izmenu Plana javnih nabavki. Na osnovu raspisanog javnog konkursa, izvršena je raspodela sredstava za finansiranje projekata od javnog interesa koje će realizovati udruženja u 2020. godini.