Pocetna Društvo Popusti na crveno slovo

Popusti na crveno slovo

1532
0
Podelite

Tanja Kendija, vlasnica radnje rukotvorina izlazi u susret sugrađanima na pravoslavne praznike, a ne na “Crni petak”.

Za pokretanje malog biznisa pored ideje i hrabrosti vrlo je važna i društvena podrška. Zbog toga predstavnici Akademik Fondacije Nemanja Spalović i Danijela Ćurčić posetili su radnju rukotvorina “Unikat plus” u Užicu i vlasnici Tanji Kendiji, dodeli priznanje za preduzetničku energiju, hrabrost i inovativnost. Iz Fondacije u okviru priznanja pod nazivom “Put ka Uspehu” poklonili su joj potrošni materijal za rad.

-Tanja je jedna od retkih koja je svoje umeće i rukotvorine želela da pokaže široj javnosti i odvažila se da otvori radnju kako bi sugrađanima mogla da ponudi svoje proizvode. Za to je svakako bila potrebna hrabrost, a njena preduzetnička energija je održava u ovom poslu- rekao je Nemanja Spalović, iz Akademik Fondacije.

Kod nje nema «Crnog petka» već su samo popusti na crveno slovo i praznike uoči slava. Iz Fondacije navode da ovim priznanjem i poklonima koje su dodelili Tanji nagradili su njen trud i rad, pružajući joj podršku u daljem radu. Značajno im je da se i drugi ostvare u preduzetničkom poslu a oni će im nastaviti da pružaju društvenu podršku.