Pocetna Zabava Prepun Zlatibor dočekao Novu godinu uz Miroslava Ilića

Prepun Zlatibor dočekao Novu godinu uz Miroslava Ilića

2925
0
Podelite

Zlatiborski doček tradicionalno je prepoznatljiv po dobrom provodu, ali i hladnoći, koja doduše nikome ne smeta.  Kao što je i odlazeća 2019. godina obeležena zanimljivim programima i sadržajima na centralnom mestu na Zlatiboru, tako je bilo i na dočeku Nove godine. Bio je ovo jedan od naposećenijih dočeka do sada, a razlog je nastup jedne od najvećih zvezda naše narodne muzike Miroslava Ilića. Boljem raspoloženju doprinelo je i tradicionalno posluženje  u vidu kuvane rakije i kuvanog
vina koji su dodatno zagrejali posetioce na prepunom Kraljevom trgu.

Program je počeo kao i prethodnih godina predstavom pozorištanceta “Smajli” za najmlađu publiku na Zlatiboru. Predstava “Naša deca i Deda Mraz”, približila je mališanima Nušićevo delo “Naša deca”, a vrhunac zabave mališana bio je izlazak na scenu Deda Mraza koji je podelio paketiće okupljenim mališanima.

Glavni događaj večeri počeo je oko 22:30 kada je Miroslav izrazio veliko zadovoljstvo što u novogodišnjoj noći nastupa na po njegovim rečima najlepšoj i napitomijoj srpskoj planini i koncert počeo pesmom “Božanstvena ženo”.. Ređale su se hitovi “Luckasta si ti”, “Ti si me čekala”, “Nije život jedna žena”, “Devojka iz grada” i druge koje je poznati pevač otpevao uz prepoznatljivu energiju i tako dodatno zagrejao publiku.

Pred sam ulazak u Novu godinu Miroslav je imao i specijalnu objavu koja se odnosila na prosidbu  Hristijana iz Skoplja koji je odlučio da u ovoj novogodišnjoj noći zaprosi svoju devojku Fani i posvetio im pesmu “Još te nešto čini izuzetnom”. Nakon toga usledilo je odbrojavanje a publika je Novu godinu dočekala uz  trubače Igora Mitrića dok je iznad jezera priređen spektakularan vatromet. Pevač se vratio na scenu i sa još par pesama završio ovaj fenomalan koncert, dok je publika nastavila slavlje u punim ugostiteljskim objektima na “”zlatnoj planini”.

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor su  još jednom
odličnom organizacijom dočeka opravdali poverenje turista čiji se broj povećava iz godine u godinu i pokazali zašto je zlatiborski doček jedan od najposećenijih u našoj zemlji.

Program novogodišnjih koncerata završava se večeras kada na Kraljevom trgu, nastupa grupa Van Gog od 21 čas.