Pocetna Čajetina Čajetinsko veće dalo saglasnost za korisnike budžeta

Čajetinsko veće dalo saglasnost za korisnike budžeta

670
0
Podelite

Opštinsko veće opštine Čajetine dalo je saglasnost na finansijski plan i program poslovanja direktnih korisnika budžeta opštine Čajetina za 2020. godinu: Skupštine, predsednika Opštine, Opštinskog veća, Opštinske uprave i Opštinskog pravobranilaštva. Data je saglasnost i na Programe poslovanja za 2020. godinu KJP „Zlatibor“  uz saglasnost na izmenu i dopunu Pravilnika o radu i Pravilnika o sistematizaciji radnih mesta ovog preduzeća, JKP „Vodovod Zlatibor“, JKP „Duboko“ iz Užica, JP „Gold gondola Zlatibor“, Turističke organizacije Zlatibor, Sportskog centra Čajetina, Biblioteke „LJubiša R. Đenić“, kao i finansijski plan Predškolske ustanove „Radost“ Čajetina.

Članovi Opštinskog veća, dali su saglasnost na izmene finansijskog plana za 2019. godinu, kao i finansijskog plana za 2020. godinu PD „Zlatiborski eko agrar“, a dali su i saglasnost za isplatu subvencija za oktobar 2019. godine, kao i saglasnost na Program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike za 2020. godinu koji se šalje na saglasnost u nadležno ministarstvo.

Utvrđeni su predlozi za dopunu Odluke o lokalnim komunalnim taksama i Odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta. U cilju realizacije projekta za Osnovnu školu u Mačkatu, dopunjena je i odluka o građevinskim zonama. Na predlog Opštinske uprave, usvojen je i Plan javnih nabavki za 2020. godinu. Pored pomenutog, utvrđeni su i predlozi za više rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta.

Ostavite odgovor