Pocetna Društvo Užički SPS podržava prosvetne radnike

Užički SPS podržava prosvetne radnike

612
1
Podelite

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije Užica najoštrije osuđuje sve oblike nasilja kako vršnjačkog tako i sve učestalije pokušaje nasilja nad učiteljima, nastavnicima i profesorima.Zbog nedavnog napada bivšeg učenika na učitelja, Gradski odbor SPS  Užice podržava prosvetne radnike koji su mirnim protestom izrazili svoje nezadovoljstvo i zabrinutost za sopstvenu bezbednost.

Škola je riznica znanja i mesto na kome se na organizovan i sistematičan način prenose mladim ljudima najviše duhovne i humane vrednosti i umeća, saopštavaju užički socijalisti. Oni smatraju.da doprinos koji nastavnici i profesori daju u obrazovanju dece i omladine mora biti adekvatno cenjen i nagrađen.Bez sigurnosti , bezbednosti i profesionalnog dostojanstva od predškolskih ustanova, osnovne škole do univerziteta – urušava se važnost nastavničkog poziva, stoji u saopštenju Gradskog odbora SPS-a Užica.

1 komentar

  1. To znači da ako jednog dana u Srbiji na vlasti bude SPS, da će biti doneti zakoni i sprovedena sudska praksa, takva da će sve vrste ološa, siledžija itd. odvratiti od pomisli na nasilje, maltretiranje i sl.
    Uh, stanite, ne pročitah dobro vest, SPS je u pitanju… pa oni su na vlasti već 30 godina sa kratkim i zanemarivim prekidom. Khm…

Ostavite odgovor