Pocetna Ekonomija Velika očekivanja

Velika očekivanja

619
0
Podelite

Novi vlasnici požeške “Budimke” Vera i Dragan Marković, ITN grupa Kosjerić, sastali su se sa predsednikom opštine Požega Đorđem Nikitovićem, koji je istakao spremnost opštinskog rukovodstva da učini sve što je u njihovoj moći da se pogoni nekadašnjeg giganta što pre pokrenu.

– Fabrika želi da u što kraćem roku osposobi proizvodnju. Vlasnica ulažu oko pet  miliona evra i nadam se da će u martu ili aprilu krenuti prvi koraci proizvodnje. Na sastanku je pored organa lokalne samouprave prisustvovala i ekipa iz Elektrodistribucije, kojа će u što kraćem roku osposobiti električnu energiju. Mi iz lokalne samouprave, kao i novi vlasnici, voljni smo da ostvarimo što bolje rezultate u svim segmentima – izjavio je Nikitović u videu objabvljenom na sajtu Opštine.

Bez obzira što rokovi za investiranje i pokretanje pogona padaju u zimskom periodu, ipak se svi nadaju, pre svega, vlasnici kosjerićke firme ITN grupe koja je nedavno kupila proizvodne pogone “Budimke”, da će proizvodnja iz ove fabrike, velike nade za sve poljoprivrednike  iz užičkog kraja, početi u martu ili aprilu naredne godine.

Ostavite odgovor