Pocetna Društvo Poziv za projekat za vojne stanove

Poziv za projekat za vojne stanove

559
1
Podelite

Gradska uprava za infrastrukturu i razvoj grada Užica, objavila je poziv za podnošenje ponuda za izradu projektne dokumentacije za vojne stanove. Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju obaveze i dodatne uslove predviđene Zakonom o javnim nabavkama. Kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena.

Konkursna dokumentacija dostupna je na portalu javnih nabavki i internet stranici. Ponuđač može podneti samo jednu ponudu, a rok za dostavljanje je 10. decembra do 11 časova., bez obzira na način dostavljanja (neposredno ili putem pošte). Otvaranje ponuda je istog dana u 12 časova od strane Komisije za javnu nabavku u maloj sali Gradske uprave.

1 komentar

 1. Vojni stanovi!
  2020. godina!
  Gde ja živim, užas, strava, otimačina!
  Sve privilegije, platurine za vojna lica, pukovnik osnovna plata 130 000 plus šta sve ide od dodataka, rani odlazak u penziju, posebni obračun penzije, sve druge moguće privilegije, posebno lečenje… Popovi isto na budžetu, razbiše se od keša!
  Sada čujem zovu decu da služe vojsku! Od mene i moje dece možete da dobijete samo Sebastijana. Imaćete samo ovo što kroz namete i budžet otmete!
  Podsetite me, kome je pala na pamet ta divna ideja da građani otkupe od vojske ono što smo im već jednom platili i napravili, pa da ima zauzvrat sada ponovo plaćamo i gradimo stanove? A na toj lokaciji koju treći put plaćamo, ponovo zemljište poklanjamo državnim službama, policiji, crkvi… Jednog dana ćemo ponovo plaćati crkvi i policiji stanove za to isto zemljište, je li? Je li ovo i moja zemlja, ko će meni da da stan, kog sam ja reda građanin ovde? Očigledno da nije moja zemlja i zato ni u kom slučaju ne računajte na mene i na moju decu, koja, nadam se, i sve ću učiniti što bude u mojoj moći, neće živeti ovde!!! Ovo je samo i jedino zemlja državnih službenika i aparata prisile! Ne postoje oni zbog nas, nego mi egzistiramo i robujemo zbog njih!

Ostavite odgovor