Pocetna Ekonomija Otvoren Tržni centar NEST u Užicu

Otvoren Tržni centar NEST u Užicu

4688
1
Podelite

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković i Michal Augustyn, direktor RC „Europe“ svečano su ozvaničili početak rada trgovinskog centra NEST u Krčagovu.

Na prostoru od 7000 kvadrata je 17 lokala raspoređeno na dva nivoa sa oko 130 parking mesta. Vrednost investicije češke firme je 5,5 miliona evra.

Izgradnja prvog šoping centra po rečima gradonačelnika Tihomir Petković predstavlja značajna infrastrukturna ulaganju u Krčagovu. Time postaje epicentar trgovinskih ali i drugih aktivnosti u gradu.

Michail Augustyn, direktor RC Europe rekao je da posle Kraljeva ovo je drugi tržni centar u Srbiji i da nameravaju da šire svoje poslovanje. Izrazio je zahvalnost na saradnji sa predstavnicima grada, izvođačima radova i javnim i komunalnim preduzećima.

U prodajnom objektu su poznati brednovi LCWaikiki, Deichmann, Dexy co, Coton, JYSK,Gigatron… Do sada je zakupljeno 95 odsto prostora u ovom objektu koji je projektovao ARHIMIS iz Užica.

U okviru programa otvaranja nastupili su KUD Prvi partizan, Plesna grupa Lorijen, animatori.A koncert je održao i Željko Vasić A zatim je usledio vatromet.

1 komentar

Ostavite odgovor