Pocetna Servisne informacije Asfaltiranje Nikole Pašića

Asfaltiranje Nikole Pašića

672
1
Podelite

Danas i sutra zbog asfaltiranja dela ulice Nikole Pašića, od raskrsnice sa ulicom Dimitrija Tucovića (kod Muzeja) do raskrsnice sa Ulicom vojvode Demira (Rakijska pijac), ova deonica biće zatvorena za saobraćaj motornih vozila od 9 do 15 časova.

Vozila na niniji 10: Užice AS – Ribaševina – Trnava sabraćaće izmenjenom trasom za vreme izvođenja radova na asfaltiranju, od Muzeja, ulicom Miloša Obrenovića do Senjaka, a zatim do Mendinog brda, Sarića Osoja i dalje ustaljenom trasom.

1 komentar

  1. Hoćete reći da se asfaltira bez nivelisanja šahti, zamene ivičnjaka itd. Pa koja je svrha? Dosadašnji asfalt je bio dobar, jedino što nije valjalo su šahte!
    Inače, Nikole Pašića treba pomeriti prema potoku za širinu trake, a uz solitere proširiti trotoar za pešake i sadašnju traku do solitera pretvoriti u parking ukoso od muzeja do. R.pijaca. Lepo urediti ivičnjake, trotoare, posaditi neko drvo na ispustima između ukoso parkiranih auta, postaviti ogradu celom dužinom i ostaviti samo par pešačkih. One stare jednospratne zgradice i prizemne kuće od slame i pruća sa onim ružnim lokalima mogu da se pomere unazad, delom i na potok, koji bi bio pokriven, a da se u saradnji sa privatnim investitorima ponude ljudima stanovi na tim lokacijama (mislim da bi jedva dočekali). 4 sprata su dovoljni za stanove i da investitori zarade, grad da pojeftini dozvole i komunalno opremanje, i dobija se lepa ulica umesto ovog haosa koji imamo sada, dobije se trotoar i parking. To su kapitalni zahvati i rešenja, a ne onaj ružni stadion koji se raspada dole prazan i zauzima 3 hektara najlepšeg prostora u centru grada.

Ostavite odgovor