Pocetna Fudbal Komšijski derbi u Sevojnu

Komšijski derbi u Sevojnu

1116
0
Podelite

Osokoljeni visokim pobedama u prošlom kolu fudbaleri Slobode i Sevojna u subotu od 15 časova na stadionu u Sevojnu raspoloženi ulaze u komšijski derbi. Užičani su slavili protiv Prijevora (4:0), a Sevojničani u Novoj Varoši protiv Zlatara (3:0)

Utakmica u Sevojnu već sada privlači veliku pažnju ljubitelja fudbala, a Užičani u Sevojno dolaze sa opravdanim optimizmom. Jovan Nikitović trener Slobode ipak poziva na oprez:

-Iako smo Prijevor pobedili sa 4:0 nama je i dalje taj problem realizacije. Radimo stalno na tome jer moramo taj segment igre da popravimo da bismo lakše igrali i lakše pobeđivali utakmice. I za utakmicu sa Sevojnom spremamo se kao i za svaku prethodnu. Nadam se da će biti dosta publike a mi ne menjamo svoje ciljeve koje smo postavili, idemo na svaku utakmicu na pobedu. Iskoristio bih priliku da pozovem i naše navijače da dođu u Sevojno u što većem broju da daju ovim momcima podršku jer biće nam potrebna.

Dušan Janković iskusni napadač Sevojna kaže da iako je Sloboda favorit na ovoj utakmici ni oni neće u komšijski derbi ući sa belom zastavom:

-Visoka pobeda protiv Zlatara u Novoj Varoši (0:3) i nama je popravila raspoloženje tako da raspoloženi dočekujemo komšije. Naše ambicije su svakako da igramo lep fudbal kao i do sada, i da probamo da stignemo do dobrog rezultata. Sevojno je zaslužilo i po igrama i po svemu da ima više bodova i da budemo u vrhu tabele, ali na žalost izgleda da nas je napustila sportska sreća. Valjda je vreme da se sada i nama malo posreći. Sa Slobodom smo igrali KUP utakmicu isto ovde kod kuće, bilo je nerešeno 0:0, a sada se nadam da ćemo pružiti svoj maksimum, pa ako nam se ukaže prilika da slavimo pobedu, nećemo je propustiti. Ekipu Slobode odlično poznajem, to su moji bivši saigrači i zemljaci, Božić, Đorđević, Nikolić i mislim da nam od njih najviše preti opasnost. Pohvalio bih i naše mlade igrače, pred njima je budućnost i tu je i naš trener Nenad Đoković Sando, kome bih se zahvalio što je prihvatio da se vrati i podigne ekipu. Još jednom kažemo pokušaćemo na terenu da damo svoj maksimum, a da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat, videćemo.

 

Ostavite odgovor