Pocetna Društvo Najdraže druženje sa decom

Najdraže druženje sa decom

633
0
Podelite

Povodom Dečije nedelje i Dana grada, gradonačelnik Užica Tihomir Petković sa saradnicima, priredio je tradicionalni prijem za mališane predškolskih grupa Predškolske ustanove Užice. Deca su prikazala svoje programe koje su pripremali za ovu priliku, recitovala su i pevala pesmice, dok su deca iz vrtića „Jihai – Mama Vong“ iskoristila mogućnost da kažu koju reč i na kineskom. Potom je gradonačelnik odgovarao na njihova pitanja, da li voli to što radi, da li mu je teško to što radi, da li će doći da ih poseti, da li će im urediti dvorište vrtića i mnoga druga pitanja. Na kraju, gradonačelnik je deci iz svakog vrtića uručio prigodan poklon i zajedno sa saradnicima ih poslužio cokićima i slatkišima, a u ime Predškolske ustanove, direktorka Veselinka Jovanović, gradonačelniku je poklonila sliku, a autori su deca iz vrtića.

-Ove godine, grad Užice proslavlja 690 rođendan. Skoro sedam vekova znamo da grad Užice postoji i jedan je od najstarijih u Srbiji – rekao je gradonačelnik Petković deci, srdačno ih pozdravljajući i ističući da mu je od svih manifestacija koje se održavaju povodom Dana grada, najdraže druženje sa njima.

-Mi stariji se trudimo da uradimo sve što je moguće, da vama obezbedimo najbolje uslove da rastete bezbrižno, da budete zdravi, srećni, veseli i da budete dobri đaci. Dobro nam došli – rekao je između ostalog gradonačelnik Petković, a potom je odgovarao na dečija pitanja.

Ostavite odgovor