Pocetna Društvo Donacija za ortopediju

Donacija za ortopediju

664
0
Podelite

Sirogojno company donirao je 100 posteljina za odeljenje ortopedije užičke bolnice. Ova firma i ranije je pomagala Zdravstveni centar Užice opremanjem dečjeg i odeljenja  neurologije.

-Sirogojno company neguje društvenu odgovornost i vrednosti tako da ćemo nastaviti sa ovakvim i drugim donacijama. Mi zapošljavamo ljude koji su svi korisnici usluga Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice tako da nam je pružanje pomoći svima u interesu-rekla je Mirjana Novaković, zamenik direktora  Sirogojno company.

-Od početka godine do 1.septembra na odeljenju ortopedije hospitalizovano je 1002 pacijenata kod kojih je urađeno 800 operacija, a 200 pacijenata je lečeno konzervativnim putem. Za njihovu negu svakodnevno je potrebno imati sve uslove-naglasio je dr Miroslav Jevtić, načelnik odeljenja ortopedije.

Dr Jevtić zahvalio se donatorima jer im svaka donacija puno znači u obavljanju svakodnevnog posla. A na odeljenju ortopedije su trenutno 52 pacijenta.

-Prioritet Ministarstva zdravlja je da skinemo listu čekanja i upravo svi pacijenti koji budu operisani ili se konzervativno leče ovom donacijom  dobiće bolje uslove na odeljenju ortopedije- istakla je dr Jelena Raković Radivojević, direktorka Opšte bolnice Užice.

Ona se zahvalila firmi  Sirogojno company koja ima razumevanja za potrebe bolnice i Zdravstvenog centra, navodeći da su  odlično sarađivali u proteklom periodu, a kao što je najavljeno saradnja će biti nastavljena i u narednom periodu.

Ostavite odgovor