Pocetna Ekonomija Čekaju se ponude za Fabriku sedišta u Priboju

Čekaju se ponude za Fabriku sedišta u Priboju

1086
0
Podelite

Poverenik stečajnog upravnika Petrašin Vasilić oglasio je danas četvrtu prodaju imovine AD „Fabrika sedišta” Priboju stečaju ovog put javnim prikupljanjem ponuda. Prve tri prodaje kapitala vršile su se metodom javnog nadmetanja.

Procenjena vrednost imovine je 109.810.476,28 dinara, depozit 21.962.095 a predmet prodaje, kako se navodi u oglasu, čine zemljište, proizvodna hala, upravna zgrada, nadstrešnica, portirnica, strugara, trafostanica, ugljara i rezervoar za vodu. Predmet prodaje je i pokretna imovina preduzeća koju čine oprema, mašine, uređaji, inventar i 22 akcije Fabrike automobila Priboj.

Najkasnija uplata depozita je do 3. oktobra, a krajnji rok za dostvljanje ponuda 10. oktobar kada će se održati i javno otvaranje sa početkom u 12:15.

Inače, stečajni upravnik je dužan da prihvati najvišu dostavljenu ponudu ukoliko je ista iznad 50 odsto od procenjene vrednosti predmeta prodaje. Ako najviša dostavljena ponuda iznosi manje od 55 odsto od procenjene vrednosti predmeta prodaje, stečajni upravnik je dužan da pre prihvatanja takve ponude dobije saglasnost odbora poverilaca.

Ostavite odgovor