Pocetna Fudbal Sloboda gostuje u Novoj Varoši

Sloboda gostuje u Novoj Varoši

782
0
Podelite

Fudbaleri Slobode su ovogodišnje prvenstvo Zapadno- moravske zone započeli pobedom protiv Poleta iz Trubušana, tako da osokoljeni nastavljaju dalje. Iako je pripremni period i nekoliko prijateljskih utakmica pokazao da mladoj i poletnoj užičkog ekipi nedostaje koncentracija u realizaciji, trener Jovan Nikitović se nada će se iz utakmice u utakmicu ekipa osloboditi „grča“ i još bolje, skoncentrisanije i efikasnije delovati na terenu. Ako se tome doda da su se pred sam početak prvenstva pojačali sa iskusnim Ognjanom Damnjanovićem i Milošem Nikolićem, onda je razumljiv optimizam koji vlada u taboru crveno crnih. Ipak trener Nikitović poziva na oprez:

Trener GFK Sloboda Nikitović

– Spremali smo se čitave sedmice za jedno teško gostovanje. Poštujemo protivnika jer ekipa koja u prvom kolu da pet golova sigrno da ima izuzetan kvalitet. Zlatar u svojim redovima ima dosta iskusnih igrača koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Moramo nametnuti svoj ritam i to držati tokom čitave utakmice. Borbenost, zalagaer, timska igra i ritam su jedini način da se stigne do bodova.
Užičani znaju da ih u Novoj Varoši čeka „vruć teren“:
-Siguran sam da će Zlatar hteti maksimalno da iskoristi prednost domaćeg terena. Ovaj kraj je poznat po vrsnim fudbalerima, publika zna i voli fudbal, tako da će im sigurno biti vetar u leđa. Mi ćemo se potruditi da odigramo maksimalno borebno i sa žarom, a ako nam se ukaže prilika nećemo je propustiti.

Ostavite odgovor