Pocetna Fudbal Sloboda spremna za start prvenstva

Sloboda spremna za start prvenstva

480
0
Podelite

Odigrali su fudbaleri Slobode više prijateljskih utakmica u pripremnom periodu za koje trener Jovan Nikitović kaže zadovoljile očekivanja i da su momci dobro odgovorili na obaveze i zahteve koje je pred njih stavio.

– Prijateljske utakmice koje smo odigrali pokazale su trenutne mogućnosti. Zadovoljan sam ali smo i svesni problema koji postoji, a to je problem realizacije. Raduje me jedna druga stvar, a to je da pravimo dosta šansi, povoljnih prilika, i nadam se da kada se momci osveže, da ćemo i te stvari popraviti. Merilo rada iz pripremnog perioda će doći na videlo onog trenutka kada počne prvenstvo i kada bodovi počnu da se upisuju.

Ambicije Uprave kluba su prvo mesto u Zapadno- moravskoj zoni:

-Ne bežimo od odgovornosti. Mogu samo da obećam, kao i do sada što je bilo, da ćemo profesionalno raditi, da ćemo se profesionalno odnositi prema obavezama, a iz tog dobrog rada i odnosa, doći će i rezultat. Znam da neće biti ni malo lako,  i zato mi se uopšte ne dopada kada ljudi oko kluba pričaju da je Sloboda već prva. Sve ćemo uraditi i daćemo sve od sebe, da budemo prvi. Ništa u životu nije lako, posebno u ovom našem poslu. Nije bitno u kom rangu se takmičite, ali je najteže biti prvi. Verujem u ove momke, mislim da spremni dočekujemo početak prvenstva i nadam se da ćemo ispuniti ambicije kluba.

U prvom kolu Sloboda u subotu 17. avgusta, na svom terenu dočekuje ekipu Poleta iz Trbušana. Utakmica počilje u 19,30:

-Polet je dobra ekipa a činjenica je i da je prvo kolo uvek neizvesno. Izlazi se iz priprema i kreće u takmičarsku sezonu, gde se igra za vodove. Nadam se da će momci nastaviti da imaju ovakav odnos prema obavezama i da ćemo uz jednu veliku borbenost i zalaganje doći do pobede na startu prvenstva. Iskoristio bih priliku da pozovem što više navijača Slobode, da ovom novom timu daju podršku. Mislim da će nam to biti preko potrebno,  a siguran sam da ćemo mi odnosom na terenu i zalaganjem, uzvratiti.

Ostavite odgovor