Pocetna Društvo Uređenje školskog prostora

Uređenje školskog prostora

752
0
Podelite

Fondacija Live Rich pokrenula je inicijativu renoviranja školske trpezarije u Prvoj Osnovnoj školi Kralja Petra drugog u Užicu.

Imajući u vidu koliko je zgrada škole stara, rekonstrukcija čitavog objekta svakako predstavlja veliki i zahtevan projekat, pa smo odlučili da za početak ulepšamo kutak za najmlađe. Kroz ovu akciju, u trpezariji će biti zamenjena stolarija, postavljeni novi podovi, uradiće se spušteni plafoni, osvežiće se postojeća vrata, radijatori i zidovi, ugradiće se LED rasveta i trpezarija će se opremiti novim nameštajem.

Ideja Fondacije je bila je da i ovom svojom akcijom inspiriše druge subjekte da se pridruže i u skladu sa svojim mogućnostima doprinesu akciji.

-Već sada možemo da kažemo da smo u našoj osnovnoj nameri uspeli jer se veliki broj preduzeća i pojedinaca uključio u akciju. Zahvalni smo svima onima koji kao i mi žele da doprinesu i aktivno učestvuju u kreiranju boljeg i kvalitetnijeg života u zajednici.

Naravno, i dalje su dobro došli svi koji još nisu imali priliku da nam se pridruže- naglasili su iz Fondacije  Live Rich.

Kompanije i pojedinci koje su do sada podržale akciju: Bohor, Zip Univer, LD Elektro, Guli-Guli, Svetlost, Turbo servis, Fluks, Grad Užice, JKP Duboko, JKP Gradska toplana, Goran Knežević, Branko Papić, Irkom i Enker.

Planirani rok za završetak radova je 22. avgust kako bi deca u novoj školskoj godini imala potpuno novi, kutak po svojoj meri.

Deci je potrebno da borave u okruženju koje je primereno njihovim potrebama, koje je funkcionalno i koje jasno komunicira koliko su nove generacije važne, kao i da brinemo o tome gde i kako će da provode svoje vreme i prave svoje prve školske i životne korake. navedeno je iz Fondacije  Live Rich.

Ostavite odgovor