Pocetna Fudbal Prijateljska utakmica sa Slobodom iz Čačka

Prijateljska utakmica sa Slobodom iz Čačka

379
0
Podelite

Novi šef stručnog štaba GFK Sloboda, Jovan Nikitović četvrtog jula je izvršio prozivku igrača, i od tada vredno treniraju dva puta dnevno. Prvenstvo počinje 17. avgusta i imaju sasvim dovoljno vremena da dobro pripreme ekipu za start nove sezone.

Trener GFK Sloboda Nikitović

Nekadašnja Sloboda sada se zove GFK Sloboda. Od ove sezone takmiči se u Zapadno- moravksoj zoni. Predsednik UO kluba je Milovan Đorić, Slobodan Dogandžić je sportski direktor, a u Upravnom odboru su još Milovan Rajevac, Nemanja Nešić, Joviša Starčević, Dragan Zarić, Veroslav Đukić, Miroslav Rebić i Dušan Nikolić. U međuvremenu je došlo i do promene u Stručnom štabu. Šef struke je Nikitović, Milan Čančarević će voditi omladince, Nenad Divac kadete, pionire Željko Karadarević, a mlađe pionire Slađan Nikolić.

Od prošlogodišnjeg sastava u Slobodi su ostali Nikola Vučković, Veljko Tomić, Marko Jovanović, Vuk Gudurić, Marko Radojević (Timočanin, Knjaževac), Filip Cvijović, Aleksandar Cvetić, Sergej Stamenić, Ognjen Starčević, Đorđe Lazović, Marko Radojević, Đorđe Caković, Dušan Vrbić i Jovan Mitrović. U klub su stigli Darko Đukić (Jedinstvo), Bojan i Nemanja Ivanović (Sevojno), Marko Božić (Vršac), Vladimir Stanimirović (Jedinstvo), Luka Radojičić (Sloga, Požega), Milorad Dabić (Budućnost, Dobanovci), Luka Milovanović (Jedinstvo) i Marko Mitrović (C. Zvezda, Novi Sad). Ovo nije konačan spisak fudbalera, očekuje se dolazak još dva pojačanja.

Do početka prvenstva Sloboda će odigrati i seriju prijateljskih utakmica, a već prva u nizu je u nedelju 21. jula na gradskom stadionu od 19 časova sa imenjakom iz Čačka.

 

Ostavite odgovor