Pocetna Bajina Bašta Na regati Brena, Marija, Bora

Na regati Brena, Marija, Bora

300
0
Podelite

Drinska regata, najposećenija manifestacija na vodi u Srbiji, održaće se ove godine od 17. do 21. jula u Bajinoj Bašti. Očekuje se više od 20.000 učesnika spusta Drinom, a  tokom ovih dana Bajinu Baštu će posetiti više od 100.000 gostiju.

Program 26. Drinske regate počinje u sredu, 17. jula, koncertom grupe “Balkanika” u centru Bajine Bašte, u 21 čas. Četvrtak, drugi dan ove manifestacije rezervisan je za tradicionalno takmičenje u pripremanju riblje čorbe pored reke Vrelo u Perućcu.

Vikend otvara koncert Lepe Brene, na izletištu Rača, u petak, 19. jula u 22 časa. Zabavno rekreativni spust od Perućca do Rogačice, kao centralni deo ove manifestacije, planiran je za subotu, 20. jul od 11 časova.

Muzički festival MOST FEST na izletište Rača dovodi u subotu od 21 čas grupu “Odgovor” iz  Čačka, od 22 časa Mariju Šerifović i od ponoći Riblju čorbu.

Tokom Drinske regate, od 17. do 21. jula biće organizovan mini sajam suvenira, domaće radinosti, meda i rakije na trgu i glavnoj ulici u Bajinoj Bašti.

Ostavite odgovor