Pocetna MOSI 2019 Bojan Stanišić osvojio prvu medalju za Užice

Bojan Stanišić osvojio prvu medalju za Užice

347
0
Podelite

U trci na 800 m Bojan Stanišić rezultatom 1:53,37 osvojio je srebrnu medalju, prvu za Grad Užice na 56. MOSI igrama u Sokolcu. Prvo mesto osvojio je Stefan Ćuković 1:52, 94 iz Sokolca, dok je treći bio Uroš Gutović 1:58, 93 takođe iz Sokolca

Stanišić je posle trke i osvojene medalje priznao da nije zadovoljan srebrom i da nije taktički dobro odradio finiš trke:

-Prvi krug nije bio ni brz ni spor  međutim nisam dobro taktički do kraja odradio jer sam na 300 m počeo da usporavam. Trebao sam da nastavim još jačim tempom i da na 100 m vidim ko je jači trčka, on je brži ja sam izdržljiviji i trebalo je u finišu da ubrzam. Drugi put će valjda biti bolje, i nadam se da ću kada Užice bude domaćin igara biti spreman da osvojim i onu najsjajniju medalju.

Dragiša Kuzmanović generalni sekretar Sportskog saveza Užice istakao je da je ovo prva medalja za Užice na MOSI igrama u Sokolcu, ali i da se nada da neće biti jedina:

-Bojan je u veoma zanimljivoj trci gde je od početka krenuo da diktira tempo, završio je na drugom mestu i to je veliki uspeh obzirom na uslove koji su bili pre takmičenja. Veliko nevreme je zahvatilo Sokolac tako da su atletska takmičenja odložena dva sata. Pojedini sportisti nisu znali tačni kad je satnica zbog zagrevanja i drugih stvari ali u svakom slučaju sjajna trka i prva medalja za Užice.

 

Ostavite odgovor