Pocetna Ekonomija O programima podrške

O programima podrške

106
0
Podelite

USAID Projekat za konkurentnu privredu i Društvo za poslovno savetovanje BDO Business Advisory d.o.o u okviru sprovođenja programa podrške za privredna društva koja posluju pretežno u sektoru proizvodnje i prerade voća i povrća u delu strategijskog i finansijskog menadžmenta, kao i razvoja poslovanja, organizovali su Info dan. u Regionalnoj privrednoj komori Zlatiborskog upravnog okruga.

Ovom prilikom, učesnicima su predstavljeni dostupni izvori finansiranja kao i uslovi i postupak konkurisanja za bespovratna, kreditna i druga sredstva. Info dan imao je za cilj i da istakne značaj investicija u savremene tehnologije u proizvodnji i preradi voća i povrća kako bi se  povećala efikasnost poslovanja i podigao nivo konkurentnosti.

Tokom Info dana predstavljeni su programi  podrške za bespovratna sredstva – IPARD II, Razvojna agencija Srbije, kreditne linije razvojnih institucija – Fond za razvoj, kreditni programi poslovnih banaka, inovativni finansijski instrumenti, kao i novi agencijski  mehanizam za obezbeđenje investicionih kredita koji sprovodi USAID i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede sa odabranim poslovnim bankama.

Zainteresovani učesnici Info dana koji planiraju investicije i  spremni su da podnesu zahtev za pribavljanje finansijskih sredstava, moći će da koriste  mentorsku podršku konsultantske  kuće BDO Business Advisory d.o.o.

Ostavite odgovor