Pocetna Sport Upeh karatista Užica u Priboju

Upeh karatista Užica u Priboju

201
0
Podelite

U Priboju je prošle subote održan Memorijalni turnir Dragan Bjelić na kome su članovi KK Užice ostvarili zapažene rezultate. U katama zlatne medalje osvojili Sergej Kurćubić i Vasilije Bogdanović, srebrne su osvojili Marko Bogdanović i Luka Bakić, dok su bronzane osvojili Nikola Filipović i Lazar Aćimović.


U borbama zlatne medalje osvojili su Jovana Ćurčić i Luka Bakić, srebrne su pripale Nikoli Radoviću, Nikoli Filipoviću i Lazaru Aćimoviću, dok je bronzanu medalju osvojio Vuk Jelisavčić.

Trener Miloš Ršumović ističe da je zadovoljan postignutim rezultatima:

-Sigurno će im ovo biti samo podsteh da i dalje vredno i marljivo rade. Dodao bih da smo proteklog vikenda u Banja Luci učestvali i na Prvenstvu Balkana za decu do 14 godina. Naš grad i klub predstavljala su dva takmičara u borbama, koji su nastupili pod zastavom Srbije. Aleksandra Rogić 2006 do 47 kg i Kristian Delić 2006 preko 55 kg nisu uspeli da se domognu medalje, pošto su poraženi u drugom kolu. Ali ne treba da žale, biće više sreće drugi put. Pred njima tek predstoje uspešni nastupi i osvajanje medalja.

Ostavite odgovor