Pocetna Sport U3 rally team na trećem Mionica reliju

U3 rally team na trećem Mionica reliju

176
0
Podelite

Nedavno je u Mionici i okolini, na veoma zahtevnim brzincima, vožen prvi reli ove sezone Šampionata Srbije, i to na veoma zahtevnim brzincima. Reli se bodovao za Reli prvenstvo Srbije, Reli KUP Srbije i najvaznije za CEZ (Centralno-evropsku zonu). Na startnoj listi se našlo 30 prijavljeni posada a po prvi put nastupio je i novi reli klub iz Uzica a to je U3 rally team sa dve posade.
Aleksandar Dučić i Vladimir Zarić nastupili su u automobilu Peugept 208 R2:

-Automobil je stigao iz Poljske a podršku nam je dala Motorsport akademija iz Bugarske, na čelu sa šampionom Petrom Gjoševim. Prvi put vozimo ovaj auto, imali smo malo test kilometara tako da smo oprezno startovali. Kako je reli odmicao mi smo se ubrzavali, ali nismo stigli do podijuma. Imali smo grešku na zadnjem brzincu tako da na kraju pet mesto u generalnom plasmanu i četvrto mesto u klasi je nešto sa čim moramo biti zadovoljni. Već se pripremamo za sledeci reli koji se odrzava na Ohridu kao 1. Ohriski rally Two lakes, od 29-30 juna, koji se takođe boduje za državno prvenstvo Srbije i CEZ.

Prvo mesto osvojila je posada Vladica Rabrenović / Ana Golić sa Renault Clio R3, drugo mesto Nenad Vicentić  / Ivan Jevtic  sa Peugeot 208 R2 i treće mesto Željko Milutinović / Uroš Lukić Renault Clio Ragnotti.
Organizator relija bio je beogradski klub “MM Power“, a reli je protekao u najboljem mogućem redu.

 

Ostavite odgovor