Pocetna Ekonomija Guma za koju ne postoji prepreka

Guma za koju ne postoji prepreka

473
0
Podelite

Pneumatici avangardnog i inovativnog beloruskog proizvođača „Belšina“ za kamione, autobuse, za laka teretna vozila, teška vozila i vozila za izgradnju puteva, traktore i poljoprivredne mašine – konačno su dostupne u Srbiji i regionu, posredstvom preduzeća „Terazije Sevojno“, kaže za „Vesti“ direktor preduzeća Bogdan Radovanović

Ovogodišnji 86. Međunarodni sajam poljoprivrede održan sredinom maja u Novom Sadu posebno je bio uspešan za preduzeće „Terazije Sevojno“. Zbog čega je to tako, direktor preduzeća Bogdan Radovanović kaže:

-Naše preduzeće „Terazije Sevojno“ je na Međunarodnom sajmu poljoprivrede koji je održan od 11. do 17. maja u Novom Sadu  potpisalo je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa beloruskom kompanijom „Belšina“, jednim  od najvećih preduzeća u Evropi za proizvodnju pneumatika. Kompanija „Belšina“ važi za  apsolutnog lidera kada je u pitanju izdržljivost i trajnost guma za motorna vozila i radne mašine. Potpisivanjem ovog ugovora  postali smo  oficijelni partner beloruskog proizvodnog giganta i to za tržišta Republike Srbije, BiH, Crne Gore i Albanije. Beloruski pneumatici su ponos moćne, vangardne i inovativne beloruske industrije i konačno su postali dostupni u Srbiji i regionu. Inače, ova kompanija održava poslovne odnose sa više od 70 zemalja sveta i zastupljena je kako u Evropi, tako i u Australiji, Africi, Južnoj Americi.

Koliko je ovaj brend guma poznat u svetu i kada će našim kupcima biti dostupni ovi proizvodi?

– Beloruski pneumatici koji predstavljaju ponos moćne, avangardne i inovativne beloruske industrije itekako su poznati vozačima i upravljačima motornih vozila i industrijskih mašina širom sveta. Kompanija ,,Belšina“ održava poslovne odnose sa više od 70 zemalja i njihovi provereno kvalitetni proizvodi zastupljeni su kako u Evropi, tako i u Australiji, Africi, Južnoj Americi. Zainteresovani kupci ove gume već mogu naći u slobodnoj prodaji kod  nas u Sevojnu. Više informacija mogu da saznaju na sajtu www.belshinaterazijes.rs a mogu se informisati i pozivom na brojeve telefona   031/ 534-207 i 060/ 71-41-008.

Veoma je važno što će ovi pneumatici konačno i na srpskom tržištu i u regionu, biti dostupni širokom spektru potrošača – vozača i transportnih preduzeća, kao i vlasnicima traktora i industrijskih, odnosno, poljoprivrednih mašina.

Kojim su sve vozilima gume namenjene?

-Kompanija „Belšina“ je fokusirana na masovnu proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda koje će „Terazije Sevojno“ imati u svojoj ponudi, a to su gume za kamione, autobuse, laka teretna vozila, teška vozila i vozila za izgradnju puteva, zatim gume za  traktore i poljoprivredne mašine.

Po čemu se izdvajaju gume ovog proizvođača od drugih i jeste li konkurentni i cenom?

– Cena je svakako veoma konkurentna, a milioni zadovoljnih kupaca širom sveta su garancija kvaliteta beloruskih pneumatika. Prema tome, taj odnos cene i kvaliteta i jeste najveća prednost „Belšininih“ guma. „Belšina“ pokazuje ozbiljnost i uverenost u kvalitet svog proizvoda time što za sve gume daje garanciju pet godina, a na milion prodatih pneumatika imaju samo pet slučajeva reklamacije. Podrazumeva se da je sistem upravljanja  kvalitetom ovog preduzeća sertifikovan i usaglašen sa svim zahtevima Međunarodne organizacije za standardizaciju. Zahvaljujući pouzdanosti, izdržljivosti i udobnosti, beloruske gume su stekle visoku reputaciju kod domaćih i stranih potrošača, a ono što je najvažnije, jeste, da se ovi pneumatici izuzetnog kvaliteta od sada mogu naći po tržišno konkurentnim cenama i u ponudi naše kompanije.

Šta ugovor sa beloruskom kompanijom  „Belšina“ znači za „Terazije Sevojno“?

-Veoma smo ponosni na činjenicu da nam je jedna takva kompanija koja predstavlja ponos  moćne beloruske industrije sa preko 9.500 zaposlenih ukazala poverenje da zastupamo njihov brend koji je prema svim raspoloživim informacijama i iskustvima korisnika u industriji guma, jedan od prestižnijih brendova kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta. Cilj je da naša kompanija „Terazije Sevojno“ na pravi način promoviše i predstavi novim kupcima u Srbiji i regionu svetski poznate beloruske gume „Belšina“, a da dugogodišnjim korisnicima beloruskih guma pošaljemo informaciju i poruku da se sada  na mnogo lakši  i jednostavniji način  može doći do ovog vrhunskog beloruskog pneumatika, za koji se ne kaže bez razloga da je to „guma za koju ne postoji prepreka“.

Ostavite odgovor