Pocetna Čajetina Zoran Njeguš u FK Zlatiboru

Zoran Njeguš u FK Zlatiboru

479
0
Podelite

Na Skupštini prvoligaša Zlatibora, kojoj je od 31 delegata prisustvovalo 20, izraženo je ogromno zadovoljstvo zbog uspešne debitantske sezone u Prvoj ligi, uz spremnost da se nastavi sa dobrim radom i organizacijom kluba kako bi se u nekom narednom periodu plasirali i u sami vrh fudbala Srbije.

Izabrani su i novi članovi Skupštine: Zoran Njeguš, Negoslav Škordić, Nebojša Žunić, Dragan Trifunović, Ivan Radović, Zlatko Lučić, Branko Novaković i Aleksandar Radibratović.

Finansijski izveštaj za 2018. godinu usvojen je jednoglasno, a predsednik Radulović je naglasio da klub ima odličnu saradnju sa SO Čajetina, koja je prošle godine pomogla sa 17.000.000 dinara:

-Zahvalni smo i svim prijateljima kluba koji su kroz pomoć u smeštaju i ishrani igrača dali veliki doprinos funkcionisanju kluba. Klub nema finansijskih problema, a očekujemo i da će stići sva sredstva od transfera Vidića i Anđelkovića. Klub će nastaviti sa još većim ulaganjem u mlađe selekcije. Želimo da u gradovima i opštinama u blizini pronađemo talentovane igrače, koji će dobrim radom steći kvalitet i moći da nose dres Zlatibora.

Ostavite odgovor