Pocetna Društvo “Aksa” nastavlja da daruje najmlađe

“Aksa” nastavlja da daruje najmlađe

1363
0
Podelite

Dečja radnja “Aksa” u Krčagovu proslavila je 25. rođendan, ali nastavlja da daruje najmlađe. U užičkom porodilištu u subotu vaučere i poklon pakete dobile su mame Sare, Uroša i Stefana.  Poklon kartice obezbeđene su i za sve bebe koje budu rođene do kraja godine.

Marina Velev, menadžerka Akse istakla je da su Užice, Zlatibor i ovaj kraj “Aksi” važni i zato nastavljaju da dele kartice sa 1000 dinara svim bebama.

-Važno je da se o najmlađima brinemo na način koji oni zaslužuju sa puno ljubavi i pažnje. Ovaj značajan jubilej proslavljamo sa željom da roditeljstvo raste, a da je “Aksa” mesto gde će roditelji nalaziti proizvode za decu i savete-istakla je Velev.

U užičkom porodilištu najavljena je buduća saradnja kroz kutak za dojenje ili za mame.

Dr Mirela Jevtić, ginekolog iz užičke bolnice kao dežurni lekar zahvalila se “Aksi” u ime porodilišta,  navodeći da ovo puno znači mamama i bebama. Broj porođaja u ovom porodilištu kao i u Srbiji je smanjen, tako da su prošle godine ukupno rođene 1554 bebe. Uz “Aksu” i druge donatore nadamo se da će biti povećan broj rođenih bar na 2000 beba.

U okviru proslave priređena je rođendanska žurka za najmlađe uz animatore, kao i torta, a okupljeni mališani i njihovi roditelji uživali su u zabavi i druženju.

Marija Perić, menadžer radnje u Užicu istakla je da -za decu i trudnice imaju sve. Mi ovde dajemo i savete trudnicima i mladim mamama šta im je u početku potrebno za njihovu decu. A cilj nam je da nastavimo druženje i u narednom periodu-.


Ostavite odgovor