Pocetna Ekonomija Zlatibor u Banja Luci

Zlatibor u Banja Luci

226
0
Podelite

Međunarodni sajam turizma „Banjaluka 2019“ počeo je juče i trajaće do 20. aprila. TO “Zlatibor” nastupila je u okviru štanda Turističke organizacije Srbije.

Posle dužeg vremena ovaj  sajam turizma ponovo se održava i okupio je više od 150 domaćih i inostranih izlagača iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Turske, Mađarske i drugih zemalja. Organizator sajma je „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka, a partner je grad Banja Luka. Generalni pokrovitelj je gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić. Zemlja partner je Republika Srbija.

TO “Zlatibor” predstavlja ponudu Zlatibora za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike.

Štand Turističke organizacije Srbije prvog dana sajma posetili su državni sekretar za turizam Republike Srbije Miroslav Knežević i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Dragica
Kovač.

U okviru sajma u Banskom dvoru u Banja Luci se održava i druga međunarodna konferencija turizma na kojima su planirane panel diskusije o destinacijskom menadžmentu, receptivnom turizmu i turističkoj povezanosti, odnosno, saobraćajnoj infrastrukturiu.

Predstavnici TO “Zlatibor” tokom sajma  razgovaraće sa predstavnicima  agencija iz Bosne i Republike Srpske i Slovenije i turističkih organizacija iz Sankt Peterburga i komitetom za turizam  Moskve o mogućnostima za dalju saradnju.

 

Ostavite odgovor