Pocetna Magazin “Aksa” slavi rođendan i nagrađuje

“Aksa” slavi rođendan i nagrađuje

3333
0
Podelite

Dečja radnja “Aksa” u subotu 20.aprila slavi 25.rođendan i tim povodom u užičkom porodilištu doniraće pakete i vaučere za bebe rođene prethodnog dana. Zatim će nizom aktivnosti nastaviti druženje sa mališanima i njihovim roditeljima u prodajnom objektu u Krčagovu broj 31.

Od 10 časova je planirana žurka a u 12 sati rođendanska torta. Poziv je upućen mališanima da dođu da se zabave i uživaju, a roditeljima da kupe dečje proizvode sa popustom od 25 odsto.

Aksa, povodom proslave 25 godina postojanja na tržištu Srbije će od 20.4.2019. godine donirati 100 gift kartica svim mamama porođenim od 20.4.2019. godine u Užičkom porodilištu, do isteka broja kartica.

Kartice će se preuzimati u bolnici, nakon porođaja, a koristiti se u Aksa radnji u Užicu, Krčagovo 31. Aksa brine o najmlađima i ovom prilikom želi da daruje sve mame koje se porode u Užičkom porodilištu u narednom periodu.

“Aksa” nastavlja sa ostvarivanjem svoje misije, a to je  raznovrsna ponuda i pristupačne cene kojima pruža podršku roditeljima i deci. U Užicu na jednom mestu nudi opremu za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hranu, kozmetiku, igračke, odeću i obuću za decu od rođenja pa do polaska u školu.

Od aprila će i buduće mame iz Užica i okoline imati organizovanu Aksa školu za trudnice! Povodom proslave 25 godina Akse, prvo druženje sa trudnicama zakazali smo za utorak, 23. april od 16-18časova u našoj radnji na adresi Krčagovo 31. Osim edukacije i dobrog druženja sve buduće mame očekuju i pokloni. Možete se prijaviti inbox https://www.facebook.com/AksaKidsMegaStore/  ili direktno u radnji, a za prijavu je potrebno dostaviti vaše ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu i datum rođenja.

Čekamo vas, poručuju iz “Akse”.

Ostavite odgovor