Pocetna Fudbal Utakmica odluke

Utakmica odluke

165
0
Podelite

Namučili su fudbaleri Slobode u prvoj utakmici plej auta ekipu  Budućnosti na gostovanju u Dobanovcima. To nije bilo dovoljno da se sa puta vrate sa osvojenim bodovima. Napadač Slobode Stefan Đurić žali za propuštenim prilikama i kaže da su u prvom poluvremenu odlično parirali protivniku:

-Igrali smo disciplinovano i ispoštovali sve što je trener zamislio. Takvom igrom i zalaganjem nismo protivniku dozvoli da stvori ni jednu šansu. Međutim u drugom poluvremenu, podlegli smo malo pritisku nakon tog evro gola koji je dao Emeka. Igra je stala, nismo mogli da se vratimo iz minusa i bodovi su zasluženo ostali u Dobanovcima.

Stefan ističe da su igrači „arhivirali“ izgubljenu utakmicu i već se okrenuli meču u kome im u sredu uveče od 19 sati na Gradski stadion stiže Bečej:

-Za nas je ova utakmica „biti ili ne biti“. I oni su pod velikim pritiskom ali mi se pitamo na našem terenu. Sigurno da je nama veliki podstreh to što smo ih pre nekoliko kola pobedili, a ako se maksimalno budemo zalagali stići ćemo do ta tri boda koja su nam presudna u borbi za opstanak. Pozvao bih navijače da dođu i podrže nas.

Slobodan Dogandžić, šef stručnog štaba Slobode se slaže sa da je ova utakmica od presudnog značaja za njih:

-Od ove utakmice zavisi da li ćemo zadržati ovaj rang takmičenja, ili ćemo ga napustiti. Da bismo ga zadržali moramo sve da učinimo da pobedimo. Igrači moraju shvatiti da nema drugog izbora, jednostavno od njih na terenu sve zavisi. Ako budu igrali maksimalno angažovano, borbeno, i motivisano, pozitivan rezultat će stići. Samo tako ćemo zadržati šanse da opstanemo u ligi.

Utakmica Sloboda- Bečej igra se u sredu na Gradskom stadionu od 19 časova.

Ostavite odgovor