Pocetna Fudbal Sloboda nastavila pripreme sa novim trenerom

Sloboda nastavila pripreme sa novim trenerom

270
0
Podelite

Po povratku sa priprema, u redovima fudbalskog kluba Sloboda usledile su promene u klupskim strukturama, pa je u subotu usledilo novo okupljanje. Fudbalere su pozdravili predstavnici novoizabranog radnog tela Milovan Đorić i Nemanja Nešić, i novi šef stručnog štaba Slobodan Dogandžić.

Igračima je predočeno da se u naredne dve kontrolne utakmice od njih očekuje da se izbore za svoje mesto u ekipi, a kao glavni cilj pred njih je stavljen zadatak da se maksimalno bore kako bi se izbeglo ispadanje iz Lige. Novoizabrani čelnici kluba su obećali da će igračima obezbediti sve uslove za nesmetanu igru, od redovnih primanja, hranu i smeštaj.

Slobodan Dogandžić je istakao da od 26 igrača, koji mu stoje na raspolaganju, od kojih su trojica golmani, ne poznaje gotovo nikoga:

-Svi startuju od nule i svi će dobiti šansu da se nađu među prvih 18. U planu je da omladinci i kadeti odigraju nekoliko kontrolni utakmica kako bismo videli ima li tu igrača koje bismo mogli da priključimo prvom timu. Uz borbu za opstanak u Ligi odmah počinjemo i sa selekcijom tima za narednu sezonu. Imamo malo vremena, svi smo pod pritiskom, ali na dve predstojeće utakmice napravićemo selekciju.-

Sloboda je posle priprema na Palama ostala bez Ljubomira Kovačevića, a ekipi su se uz Ivana Petrovića i Aleksandra Cvetića, priključili Vladimir Pavlović i Miloš Reljić (Budućnsot, Dobanovci).

Đorić je još jednom naglasio da je Sloboda uskoro treba da stane na zdrave noge:

-Pali smo veoma nisko. Bilo je u klubu ljudi koji su imali dobre namere, ali bilo je i onih drugih. Opterećeni smo finansijskim problemima, a prventvo je tu na pragu. Imamo dosta problema da rešavamo, ali je sada najbitnije da se upoznamo sa igračima i vidimo sa kakvim potencijalom raspolažemo. Jedini cilj nam je sada opstanak . Sve drugo sačekaće leto.

Za ovih nekoliko dana koliko je ostalo do početka prvenstva Sloboda bi mogla eventuralno da se pojača samo sa igračima koji su iz Užica koji su igrali na strani, a trenutno su bez ugovorne obaveze. Time bi se uštedelo na izdacima za smeštaj i hranu igračima.

 

Ostavite odgovor