Pocetna Fudbal Đorić na čelu radne grupe, Dogandžić trener Slobode

Đorić na čelu radne grupe, Dogandžić trener Slobode

296
1
Podelite

Pošto je Božidar Opačić u pismu, koje je stiglo tokom pre podneva, obavestio da raspušta Upravni odbor i da više neće obavljati funkciju predsednika kluba, Skupština Slobode protekla je u skladu sa očekivanjima pristalica krupnih promena u prvoligašu iz Užica.

Zatim je Tihomir Petković, gradonačelnik Užica, predložio da na čelo kluba dođu legende Slobode, da jedino oni mogu da promene stav javnosti o klubu, a da će grad ćefinansijski pomoći.

Umesto izbora novog Upravnog odbora, predložio je da klub do leta vodi radno telo sa ovlašćenjima UO. Zadatak će mu biti da privede prvenstvo kraju i preduzme mere za ozdravljenje kluba.

Na čelo desetočlanog radnog tela izabran je Milovan Đorić, za legendu Slobode, glasalo je 20 članova Skupštine, uz dva uzdržana.

– Čeka nas teško proleće. Nemamo trenera, ni mlađe kategorije, igrači seniorskog tima su na ulici. Već sada smo u Srpskoj ligi, pokušaćemo sportski da tu i ostanemo, ali i da se spremamo za jesen i vidimo gde ćemo da se zadržimo. Hoćemo da se finansijski konsolidujemo, pa, možda, budemo morali i u „beton” ligu. Nastojaćemo, ipak, da ne završimo na dnu – prva je Đorićeva poruka, čije projekcije su bliske idejama čelnika Užica koje prošlog leta nisu dobile podršku članova Skupštine.

Nezvanično se saznaje da će prva odluka radnog tela biti izbor Slobodana Dogandžića za trenera prvog tima.

1 komentar

Ostavite odgovor