Pocetna Društvo Zbog poledice odstupanja u lokacijama cisterni

Zbog poledice odstupanja u lokacijama cisterni

498
0
Podelite

Snabdevanje građana pijaćom vodom iz cisterni odvija se prema rasporedu koji je ranije objavljen. Danas će se isporuka vode se vršiti na 75 lokacija i za snabdevanje su angažovane 24 autocisterne za potrebe građana, kao i 26 stacionarnih cisterni za ustanove i privredu. Sve cisterne su dezinfikovane i redovno se kontrolišu od strane Zavoda za javno zdravlje.

Danas i sutra u toku dana, kao i narednih dana u jutarnjim časovima očekuju se niske temperature, pojava poledice i klizavog kolovoza posebno na strmim ulicama. Zbog toga može doći do odstupanja od objavljenih termina isporuke, pomeranja lokacija i prekida isporuke na lokacijama koje su već označene u rasporedu. Preduzimaće se mere pojačanog održavanja trasa kretanja cisterni i lokacija za isporuku vode, ali je i pored toga potrebna povećana opreznost građana.

Cisterne za vodu 7Apelujemo na učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da imaju razumevanja za potrebe isporuke vode iz cisterni i da svojim ponašanjem u saobraćaju ne otežavaju njihovo kretanje.

O terminima za isporuku vode građani se mogu informisati na telefone: 0800-31-31-00 od 00,00 do 24,00 časova i 513 – 067 od 8,00 – 18,00 časova.

Ostavite odgovor