Pocetna Društvo Užičke porodične kartice 3+

Užičke porodične kartice 3+

583
0
Podelite

Predstavnici Grada Užica i Udruženja “Roditelj” predstavili su Užičku porodičnu karticu za roditelje sa troje i više dece. Kartice služe za osvarivanje popusta na robe i usluge u gradu.Pravo na karticu ima preko 1000 užičkih porodica i glasiće na ime majke a važiće dok najmlađe dete ne napuni 18 godina.

Podela kartica počeće naredne nedelje u kancelariji broj 14 gradske uprave. Za tehničku podršku i organizaciju Udruženju “Roditelj” iz gradskog budžeta biće izdvojeno 300 000 dinara.

Uzicka tri plus 2-Ovo je sličan pristup koji smo imali prošle godine u parnerstvu sa Udruženjem Pokret 3+ iz Čačka. Ugovor je bio ograničenog karaktera do kraja 2018.godine jer su postojali u startu različiti pogledi na taj koncept uzimajući u obzir finansijske elemente. Istovremeno naša opredeljenost i želja je da izađemo u susret porodicama sa troje i više dece, jer demografski problem je ključni i zato smo se odlučili za model koji će obezbediti iste  pogodnosti koje su imali do sada -precizirao je Nemanja Nešić, zamenik gradonačelnika.

Nova kartica je trajnog karaktera i zbog toga nije prihvaćeno da se obnavlja i fakturišu troškovi svake godine.

Maja Panić i Gordana Kojadinović iz Udruženja “Roditelj” navele su da roditelji koji već poseduju kartice iz prošle godine potrebno je da podignu nove.

-Naš zadatak je da sa što više preduzeća i preduzetnika sklopimo ugovor o određenim popustima na robe i usluge-.

Uzicka tri plus 3Vidoje Drndarević, član Gradskog veća za brigu o porodici govoreći o značaju porodične kartice dodao je da će kroz ovaj program imati ažurirane podatke, kvalitetnu i jeftiniju uslugu nego prošle godine.

Udruženje “Roditelj” otvoriće fejsbuk stranicu Užička porodična kartica na kojoj će korisnici dobijati sve informacije a mogu se obratiti i na telefone 062 514 535, 064 208 27 72 i 069 222 30 15 ili na sajtu www.užice.rs

Ostavite odgovor