Pocetna Politika SNS: Varaju se…

SNS: Varaju se…

485
0
Podelite

Varaju se Jovan Marković i Milan Stamatović, „borci za pristojnu Srbiju“ , kako sami sebe nazivaju, misleći da Užičani nisu prozreli njihovu nameru kada se na protestima u Užicu igraju one stare dečije igre žmurke, svesno se skrivajući u redove koji su podaleko od govornice.

Varaju se kada misle da Užičani nisu primetili da se ovi tobožnji borci za demokratiju stide da pomenu imena svojih stranaka (omraženih u narodu) već se opet skrivaju iza zajedničkog imena, mada malo toga imaju zajedničkog osim ogromne želje da se dokopaju, sada pune užičke gradske kase ?

Varaju se kada misle da su Užičani zaboravili njihovu vladavinu i pustoš koja je ostala posle njih.

Varaju se kada misle da galamom i potrošenim, ofucanim kvazidemokratskim parolama mogu sakriti sve ono što je sadašnja vlast poslednjih godina uradila u našem gradu.

Varaju se da će i ovog puta iskoristiti i zloupotrebiti dobronamernu želju naših građana koji su spremni da ukažu na stvari koje zajedno moramo i hoćemo da menjamo.

Ko još veruje Jovanu Markoviću kada kaže da ne uzima dnevnice, a ne prisustvuje sednicama Skupštine?

Ko još veruje Milanu Stamatoviću da se bori za pristojnu Srbiju, kada u isto vreme poziva da se legalno izabrana vlast smenjuje pučem, prevratom i sabljama isto kao što je 1903. Masakrirana kraljevska porodica Obrenović ?

Panika, konfuzija zahvataju redove, recikliranih lidera iz propalih stranaka kojima je istekao rok trajanja.

I upravo to i poručuju ljudi koji šetaju ulicama našeg grada, svesni da im upravo ova dvojica o njima slični zagađuju i degradiraju mirne šetnje.

I kako vreme bude odmicalo svakog sledećeg puta će ovi „povratnici u izvršenju dela“ morati da stoje sve dalje od govornice, dok ih sa te iste govornice ne pozovu da odu u političku penziju.

Taj dan je jako blizu!

 

Gradski odbor SNS Užice

Ostavite odgovor