Pocetna Društvo Zlatibor na „Conventa“ poslovnoj berzi u Ljubljani

Zlatibor na „Conventa“ poslovnoj berzi u Ljubljani

298
0
Podelite

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na „Conventa“, poslovnoj turističkoj berzi u Ljubljani, koja se održava 23. i 24. januara 2019. godine. Conventa se održava 11. put za redom i na jednom mestu okuplja preko 100 kompanija koje organizuju poslovne skupove, „insentive“ i tim bilding putovanja za svoje klijente iz celog sveta.

TOZ Ljubljana 2Prvog dana sajma na štandu Zlatibora održano je preko 20 sastanaka sa predstavnicima agencija i kompanija iz Evrope i celog sveta koje se bave organizacijom velikih poslovnih skupova. U potrazi za novim destinacijama brojne agencije prepoznale su Zlatibor kao veoma perspektivnu MICE destinaciju, a najveće interesovanje bilo je od strane agencija iz Poljske i Rusije.

Za Zlatibor su zainteresovane i agencije iz Italije, Francuske, Turske, kao i agencije iz zemalja regiona kojima je Zlatibor već poznata destinacija. Na sastancima je prezentovana celokupna ponuda Zlatibora i veliki kapaciteti za organizaciju poslovnih skupova, kao i to da destinacija raspolaže velikim smeštajnim kapacitetima visoke kategorije. Posebno je privlačna činjenica da na Zlatiboru postoji mogućnost  organizovanja velikog broja izleta i raznovrsnih aktivnosti u prirodi.

TOZ Ljubljana 3Turistička organizacija dogovorila je posete Zlatiboru za predstavnike nekoliko evropskih i svetskih kompanija koje će na planini organizovati velike poslovne skupove u narednom periodu.

 

Ostavite odgovor