Pocetna Društvo Roditelji glumci igrali za decu

Roditelji glumci igrali za decu

1710
0
Podelite

 

U vrtiću Maslačak u Sevojnu izvedena je predstava “Naopaka bajka” po tekstu Dušana Radojičića u izvođenju roditelja glumaca. U publici su bila deca iz vrtića, a ova predstava biće izvedena i u Osnovnoj školi “Aleksa Dejović” za učenike i njihove roditelje.

Veselinka Jovanovic-Ovo je treća predstava po redu koju realizuje Savet roditelja i zainteresovani roditelji za  glumu. Oni su pored svojih radnih obaveza dobro odigrali predstavu na radost sve dece i zaposlenih u vrtiću-rekla je Veselinka Jovanović, direktorka Predškolske ustanove Užice.

Oko 200 mališana pratilo je predstavu prekidajući je aplauzima i aktivno učestvujući kada su im se obraćali roditelji glumci.

Mirko Divljakovic 1Mirko Divljaković u ulozi Klovna ističe da je rad na ovoj predstavi trajao oko mesec dana. -Nije nam bilo teško, ostajali smo u večernjim terminima posle naših obaveza i mislim da smo kod dece opravdali taj naš rad-naveo je Mirko.

A Dušica Radojičić Mitrović o ulozi Veštice kaže da je ovo za nju prva predstava u kojoj učestvuje. Prošle godine je sa detetom gledala predstavu, a sada je prezadovoljna što je u glumačkoj ekipi.

Dusica Radojicic Mitrovic-Oduševljena sam što se roditelji bave na ovakav način glumom i nadam se da su deca uživala.Bilo je malo teško uskladiti sve obaveze ali uspeli smo, a bilo nam je i zabavno dok smo pripremali predstavu.-rekla je Dušica.

Roditelji glumci 2Ova predstava nije namenjena samo deci iz vrtića već sadrži i inkluziju za decu starijeg uzrasta.

U predstavi Sat je Jelica Miladinović, Princeza Ivana Milosavljević i Lutka Bojana Otašević koja je za “Infoeru” citirala deo iz predstave- najbolje da svi budemo naši pa makar bili i naopaki.-

Roditelji glumci 3Dodajmo, da pored ove predstave za novogodišnje praznikei u ostalimvrtićima Predškolske ustanove Užice biće izvedena i predstava koju su pripremili vaspitači za decu.

Ostavite odgovor