Pocetna Servisne informacije Taktilna staza dobila šrafove

Taktilna staza dobila šrafove

1275
1
Podelite

Trake na taktilnoj stazi, koje su postavljene kada je i rekonstruisan plato od Robne kuće Beograd do raskrsnice sa ulicom Momčiča Tešića, svakodnevno su otpadale. Zbog velikog broja ljudi koji se kreću ovom trasom, lepak kojim su bile zalepljene nije mogao da ih zaštiti.

Taktilna staza 2Kako bi opstale i služile onome čemu su namenjene, kretanju slepih i slabovidih osoba, ovih dana trake su ušrafljene u mermerne ploče, koje su postavljene na ovom delu trotoara.

1 komentar

  1. Nepotrebna glupost,Pa nije valjda pola građana slepo da ih ta staza vodi na pijac,tako na svakom parkingu po 2-3 mesta za eventualne vozače invalide,Ja znam samo dvojicu koji voze,ali to nije zbog brige za invalide,već da naplate kazne,ako neko stane na inv. mesto,a ima i lažnih invalida sa lažnom karticom na kolima.Gradska uprava -sve pogrešno rade,Dižu cenu grejanja,kad je najniža cena energenata i najtoplija zima,treba više para za opštinske plate,i narod ko telad,niko se ne buni,Građani Niša su srušili gradsku odluku o povećanju cene grejanja i ostalog.

Ostavite odgovor