Pocetna Društvo Saradnja Čigote i Udruženja za prevenciju gojaznosti

Saradnja Čigote i Udruženja za prevenciju gojaznosti

591
0
Podelite

Specijalna bolnica za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolima “Zlatibor” i Udruženje za prevenciji i borbu protiv gojaznosti iz Beograda. Potpisali su Prookol o saradnji.

Protokolom je postignuta saglasnost o potrebi unapređenja međusobne saradnje u oblasti prevencije, edukacije i lečenja gojaznosti, saradnje u promociji zdravih životnih stilova i razmene iskustava u razvoju ovih oblasti. Takođe, postoji zajedničko uverenje da je saradnja i partnerstvo u obostranom interesu te da će doprineti uspešnijem i kvalitetnijem ukupnom razvoju međusobnih odnosa sa pozitivnim efektima .

Cigota protokol 2“Čigota” će za sve svoje posetioce, članove Udruženja za prevenciji i borbu protiv gojaznosti, odobravati popust od 10 odsto od važećeg cenovnika na usluge smeštaja kao i popust od 10 odsto na medicinske usluge. Članovi Udruženja ovo pravo mogu da ostvare uz člansku kartu ili pismenu potvrdu Udruženja.

Protokol su potpisali v.d. direktora “Čigote” Željko Stakić i predsednik Udruženja za prevenciji i borbu protiv gojaznosti Mile Grozdanić.

Ostavite odgovor