Pocetna Politika PENZIONERI DS-A: Vratite nam penzije, bez zahvalnosti

PENZIONERI DS-A: Vratite nam penzije, bez zahvalnosti

379
0
Podelite

Nedopustivo je što se Srpska napredna stranka transformisala u državni organ, saopšteno je nakon sednice  Predsedništva Foruma penzionera Gradskog odbora Demokratske stranke u Užicu.

Kako su saopštili, „polako ali sigurno su preuzeli sve javne funkcije ne samo tako što su zaposlili svoje polupismene kadrove u svaki kutak državne uprave već što su po ko zna koji put zloupotrebili državne organe zarad svojih partijskih potreba“.

Oni smatraju da je „SNS zloupotrebila stranačka ovlašćenja tako što je preko Pošta Srbije penzionerima uputila pisma pri tome zaboravljajući da samo državni organi imaju pravo da prikupljaju podatke o ličnosti. Ustavom Republike Srbije (član 42.) je propisano da niko ne sme koristiti lične podatke građana bez njihove dozvole kao i da se korišćenje istih podataka može obezbediti radi vođenja određenih postupaka, navodi se u saopštenju penzionera užičkih demokrata.“

Na ovaj način Srpska napredna stranka je preuzela policijski posao i samim tim prekršila Ustav Republike Srbije, saopštili su iz Foruma penzionera DS-a. Kako navode, oni ne traže nikakvu zahvalnost, već da im se vrate smanjene penzije.

Ostavite odgovor