Pocetna Ekonomija Zlatibor u Skoplju pred zimsku sezonu

Zlatibor u Skoplju pred zimsku sezonu

444
0
Podelite

Iz godine u godinu na Zlatiboru se povećava broj makedonskih turista, a Turistička organizacija Zlatibor imajući to u vidu već tradiocionalno iz godine u godinu predstavlja turističku ponudu zlatne planine u glavnom gradu Makedonije. Tako je bilo i ove godine. Pred velikim brojem zvanica, predstavnika medija i turističke privrede u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Skoplju predstavljen je program zimskih događanja kao i ponuda hotelijera i restorana na najposećenijoj srpskoj planini.

TOZ Skoplje 2Zvanice je najpre pozdravila ambsadorka Dušanka Divjak-Tomić, a Jelica Tošić ispred Turističke organizacije Zlatibor približila je turističku ponudu i pozvala prisutne da svoj odmor i novogodišnje praznike provedu na Zlatiboru i saznaju zašto je ova destinacija više od planine.

TOZ Skoplje 3Na promociji je dogovorena saradnja sa predsednikom turističke privredne komore Arkanom Kerimom, koja će pružiti veću vidljivost i zastupljenost Zlatibora na makedonskom tržištu. Nakon audio-vizuelne prezentacije priređen je koktel na kome su gosti imali priliku da degustiraju zlatiborske proizvode, a članovi KUD-a “Srpski vez” iz Kumanova su upotpunili ovaj događaj.

Ostavite odgovor