Pocetna Društvo Promocija Zlatibora u Banja Luci

Promocija Zlatibora u Banja Luci

269
0
Podelite

Za predstavnike medija i turističke privrede Republike Srpske organizovano je „zlatiborsko veče“. Promociji Zlatibora prisustvovali su konzul Republike Srbije u Banja Luci, gospodin Dragan Protić, predstavnici Ministarstva turizma i Privredne komore Republike Srpske, kao i predstavnici opštinske uprave i TO grada Banja Luka. Prisutne zvanice, veliki broj novinara i predstavnici turističkih agencija imali su priliku da se upoznaju sa ponudom planine za predstojeću zimsku sezonu, cenama smeštaja, prazničnim paketima koje su pripremili hotelijeri, a ekskluzivno je najavljen i program novogodišnjih dešavanja na Zlatiboru, koncerti Dina Merlina, grupe „Neverne bebe“ i Dragane Mirković.

TOZ U BL 2Promociju Zlatibora uveličala je i kompanija „Zlatiborac“ koja je za prisutne zvanice pripremila degustaciju svojih suhomesnatih proizvoda, a gosti su uživali u degustaciji domaće zlatiborske rakije, zvucima trube i kadrovima najlepših delova Zlatibora.

TOZ U BL 3Gosti iz Banja Luke i Republike Srpske čine načajan udeo stranih posetilaca na Zlatiboru. Broj turista i noćenja sa ovog tržišta je nekoliko godina u konstantnom porastu, a ovakav trend se očekuje i u narednom periodu. Ova promocija je još jedan u nizu uspešnih događaja koji su rezultat dugogodišnje saradnje TO Zlatibor i Ministarstva turizma Republike Srpske. Da podsetimo, na Zlatiboru je početkom novembra boravila grupa novinara i delegacija grada Istočno Sarajevo i tom prilikom potpisan je Protokol o saradnji u oblasti turizma, a 20. septembra u Višegradu potpisan je Protokol o saradnji između TO Zlatibor i Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske.

Ostavite odgovor