Pocetna Hronika Podignuta optužnica za ubistvo u Kosjeriću

Podignuta optužnica za ubistvo u Kosjeriću

1136
0
Podelite

 

Više javno tužilaštvo u Užicu podnelo je sudu optužnicu protiv Ivana Radovanovića koji je u noći između 6. i 7. maja u Kosjeriću ubio svoju bivšu nevenčanu suprugu Jelenu Grbić pošto je prethodno pijan provalio u njenu kuću. Tužilaštvo mu na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Podsetimo, Radovanović je ubio svoju  nevenčanu suprugu naočigled trojice sinova, od kojih su dvojica maloletni. Zbog nasilja nad Jelenom Grbić, Radovanović je ranije odležao devet meseci zatvora.

Jelenini sinovi iz Dejan (18) i Darko (13) nalaze se kod strica, brata njihovog pokojnog oca, dok se najmlađi Davor nalazi u hraniteljskoj porodici.

Umesto trošnog objekta, gde im je u noći između 6. i 7. maja život preokrenut, tri brata dobila su novi krov nad glavom. Opština Kosjerić, što iz svojih sredstava, što od donacija privatnika, izgradila im je montažnu kuću.

– Humanitarnom akcijom, kojoj se odazvalo prilično preduzetnika, prikupljeno je do sada 2,8 miliona dinara. Biće to dovoljno da se izgradi montažna kuća od 90 kvadrata. Ipak, trebaće još novca da se kupi pokućstvo pa je svaka pomoć dobro došla – kazao je za „Blic“ predsednik opštine Kosjerić Žarko Đokić.

Ostavite odgovor