Pocetna Ekonomija Otvoren Lidl u Užicu (FOTO)

Otvoren Lidl u Užicu (FOTO)

3849
0
Podelite

Presecanjem vrpce gradonačelnik Užica Tihomir Petković i predstavnik kompanije Lidl tačno u osam sati ozvaničili su početak rada Lidla. Veliki broj potrošača od ranog jutra čekao je na otvaranje ovog objekta.

Ovaj savremeni prodajni objekat od 1424 kvadrata, nalazi se u krugu bivše kasarne u Krčagovu. U ovom objektu zaposleno je 40 mladih Užičana a radno vreme je od 8-22 časa.

“Radujemo se dolasku najvećeg evropskog trgovinskog lanca, tako da je Užice jedan od 12 gradova u kome Lidl počinje da posluje. Dobro je za naše potrošače da dolazi jedan moderan trgovinski lanac sa odličnim odnosom kvaliteta i cene. To je izazov za konkurenciju a najveći dobitnici su užički potrošači”, rekao je na otvaranju gradonačelnik Petković.

Lidl 2“Imamo pažljivo odabran asortiman, cene i kvalitet kako bi ispunili očekivanja svojih potrošača.Kompanija Lidl ima dugoročne planove u Srbiji i trenutno zapošljava oko 1500 radnika. Zaposleni su prošli višemesečne plaćene obuke u inostranstvu, a sversni smo da naši ljudi čine našu snagu, tako da konstantno radimo na usavršavanju zaposlenih”, istakao je Slobodan Lukić, predstavnik Kompanije Lidl.

Lidl od 2016.godine uvodi novi tip prodavnica moderne izgradnje. Asortiman trenutno čini 1500 artikala od kojih je oko 350 domaće proizvodnje, sa 50 dobavljača uz tendenciju stalnog rasta. Među proizvodima je i kafa užičkog dobavljača pod jedinstvenim Lidl brendom Sunga.

Dodajmo, da je istaknuta dobra saradnja Grada Užica i Lidla, a izvođač radova bila je užička firma Enteko.


Ostavite odgovor