Pocetna Društvo Maskenbal za rođendan grada (FOTO)

Maskenbal za rođendan grada (FOTO)

378
0
Podelite

Tradicionalno maskenbalom mališani iz dečjih vrtića i osnovnih škola čestitaju 9.oktobar rođendan Grada Užica. U pratnji svojih vaspitača okupili su se na Trgu partizana i učestvovali u zabavnom programu.

Maskenbal 6“Oko 700 mališana predškolskog uzrasta Predškolske ustanove Užice čestitaju Dan grada onako kako to oni najbolje umeju pesmom i igrom. U programu obeležavanja su priceze, prinčevi, kraljevi, klovnovi, zeke“, rekla je Veselinka Jovanović, direktorka Predškolske ustanove Užice.

Maskenbal 2Grad slavi 689.rođendan a mnoge generacije Užičana uspele su da prevaziđu izazove i da sačuvaju specifičnosti i duh ovog grada, poručio je gradonačelnik Tihomir Petković.

Maskenbal 3“Vi ste naše najveće blago a mi stariji Užičani učinićemo sve što možemo da vam obezbedimo srećno detinjstvo, da budete dobri đaci, da volite svoje roditelje, slušate vaspitače i učitelje i da jednoga dana kao vizionarim živite u ovom gradu i učinite ga još lepšim”,poželeo je Petković okupljenoj deci, roditeljima i sugrađanima.

Maskenbal 4Ova manifestacija okuplja i izaziva veliku pažnju kao jedna od najlepših u okviru proslave Dana grada.

Maskenbal 5

 

Ostavite odgovor