Pocetna Sport Trofej Užica osvojio Miroslav Dukadinović iz Beograda

Trofej Užica osvojio Miroslav Dukadinović iz Beograda

356
0
Podelite

U okviru proslave za Dan grada, u subotu je na gradskom stadionu na poluvrmenu fudbalske utakmice Sloboda- TSC održana 16. po redu atletska trka „Trofej Užica“. U konkurenciji 13 atletičarka koji su trčali deonicu od 800 m, pobedio je Miroslav Dukadinović ( 1:52,3) član OAK Beograd. Drugo mesto osvojio je Marko Jovičić (1:52,0) iz AK Mladost iz Užica dok je trećeplasirani bio Dušan Bjelica (1:56,5) iz čačanske Slobode. Organizator Sportski savez Užice, i pokrovitelj Grad Užice obezbedili su novčane nagrade i za četvrtoplasiranog Đorđa Miladinovića (1:58,6) člana AK Morava iz Ćuprije kao i petoplasiranog Dragomira Ristanovića (1;59,0) iz OAK Beograd.

Diplome i medalje pobednicima uručila je naša najbolja atletičarka Olivera Jevtić.

Pobednik Miroslav Dukadinović posle trke imao je samo reči hvale za organizatore:

-Ovo je veoma teška i zahtevna disciplina, posebno kada imate nekoga da vas juri. Marko je odličan atletičar i baš me je namučio. Nije mi prvi put da trčim ovde u Užicu, prošle godine sam bio četvrti. Mi smo bili ovde na pripremama, veliki sam prijatelj sa atletičarima Mladosti i Slavkom Kuzmanovićem kome se zahvaljujem na pozivu. Sigruno me očekujte i sledeće godine da učestvujem.

Trofej Uzica 2018 1

Marko Jovičić iz AK Mladost žali što nije pred svojom publikom uspeo da pobedi, ali mu je čast i zadovoljstvo što je osvojio drugo mesto:

-Ovo je za nas atletičare neki prelazni period, pa mnogi od nas nisu u punoj formi. Posebno je zadovoljstvo kada trčite pred svojom publikom, to vam je poseban motiv.

Ostavite odgovor