Pocetna Čajetina Čajetinsko veće o budžetu

Čajetinsko veće o budžetu

114
0
Podelite

Članovi veća Opštinskog veća Čajetine upoznati su sa Izveštajem o izvršenju budžeta opštine Čajetina za prvih šest meseci ove godine. Na osnovu izveštaja, ostvareni prihodi i primanja budžeta opštine Čajetina od januara do juna ove godine iznose 930.847.880,52 dinara, odnosno 46,33%  u odnosu na planirane. Izvršeni rashodi i izdaci za prvih 6 meseci iznose 680.059.969,30 dinara ili 33,85% u odnosu na planirane.

Utvrđeni su predlozi dva rešenja o otuđenju zemljišta na osnovu raspisanog javnog oglasa. Na narednoj sednici Skupštine opštine Čajetina, razmatraće se odluka o opštem kućnom redu u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji opštine Čajetina. Data je i saglasnost na izmene finansijskog plana JKP „Vodovod Zlatibor “ iz Čajetine. Nakon završenog javnog konkursa za direktora Turističke organizacije Zlatibor, Skupštini će biti predloženo da dosadašnji vršilac dužnosti direktora Vladimir Živanović, bude imenovan za direktora ove organizacije.

Data je saglasnost na raspodelu predloženih subvencija Eko agrara za period od 26. juna  do 18.jula 2018. godine. Utvrđeni su predlozi više rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini na osnovu ispravke granica građevinskih parcela.

Ostavite odgovor