Pocetna Zabava Večeras počinje “HILS AP” festival

Večeras počinje “HILS AP” festival

155
0
Podelite

Jubilarni, peti po redu Hils Ap festival i ove godine donosi zvučna imena i na svojevrstan način obeležava jednu epohu na Zlatiboru uz najavu velikih izmena za narednu godinu.

Hills Up 2I ove godine tri dana, na dve bine sa novim datumom, od 09. do 12. avgusta na Tić polju publika će uživati u dobroj muzici i najboljem društvu. Sigurno je da će vrelinu avgustovskih večeri sa početkom od 20 časova uz pivo dodatno začiniti i velikani domaće rok scene: Riblja Čorba, Kerber, Partibrejkersi pre svega dok će u okviru ŠUMA stejdž-a nastupiti Ilija Đoković, Andrew Meller, Tebra, Peter Portman, Mene i još mnogi drugi. Oni će svoj zvuk predstaviti publici među zlatiborskim borovima i potruditi se da publika dočeka zlatiborska svitanja uz dobre bitove.

Hills Up 3Brojna iznenađenja organizatori pripremaju za sve posetioce festivala i Zlatibora u nedelji održavanja HilsAp festivala. Pored dnevnih žurki, promocija u saradnji sa sponzorima festivala svi koji na svojoj ruci budu imali narukvicu HilsAp festivala imaće brojne popuste na usluge i sadržaje na samom Zlatiboru koje obezbeđuju partneri festivala.

Ostavite odgovor