Pocetna Politika DSS Užice: Poštujemo odluku predsedništva

DSS Užice: Poštujemo odluku predsedništva

185
0
Podelite

Gradski odbor DSS-a Užice potpunosti će ispoštovati odluku predsedništva stranke i u narednom periodu neće podržavati lokalnu vlast. Kako su saopštili Gradski odbor ostaje jedinstven, nastavlja svoj dalji rad na jačanju ideja DDS-a među glasačima. Odbornici DSS-a će kroz opozicioni rad u skupštini grada i dalje zastupati interese svih građana ovog grada i nametati ideje koje će obezbediti bolji život svim Užičanima.

Odlazak Miodraga Petkovića i Nedeljka Milosavljevića za njih je očekivan potez, jer su to, kako navode, ljudi koji su rodbinski i interesno bili vezani za SNS. Između fotelje i doslednosti izabrali su fotelju. Nažalost na ovoj i ovakvoj poliitičkoj sceni to nije ništa novo i mi im želimo srećan put, stoji u saoštenju DSS-a.

Oni koji ostaju u stranci biće i dalje dosledni u borbi za normalnu, jaku, celovitu državu i u narednom periodu će tražiti podršku građana za svoje ideje. Potezi preletača za funkcijama nisu vredni ozbiljnih komentara i govore sami za sebe, navode iz užičkog odbora DSS-a i dodaju da će o njima građani Užica dati najbolji sud.

Ostavite odgovor