Pocetna Kultura Leksington na Park festu

Leksington na Park festu

472
0
Podelite

Ove godine u subotu, 28. jula u okviru kulturnog leta u užičkom Velikom parku održava se deveti Park fest. Koncerti počinju u 19 časova, a kao glavni nastupiće Leksington bend. Za razliku od prethodnih, ovaj Park fest će trajati samo jedan dan.

„Na ovogodišnjem festivalu nastupiće Leksington bend, jedan od najpopularniji pop bendova u Srbiji i regionu, kao i naš sugrađanin Nikola Nikolić Džoni, koji je će zabaviti publiku pre Leksingtona. Još jedan mlad bend iz Užica koji će nastupiti je „Ispitni rok“. Nakon koncerta sviraće najpoznatiji DJ-evi iz zemlje i okruženja”, kaže organizator Bogdan Ristanović.

Park fest 2018 kznNikola Nikolić će na Park festu promovisati svoje tri nove pesme, koje sugrađani već dobro znaju.

„Iskoristićemo priliku na Park festu da budemo humani, mi ćemo pomoći našoj sugrađanki, devojčici, Valentini Marković. Prikupljaćemo dobrovoljno koliko ko bude mogao da odvoji za njeno lečenje i rehabilitaciju u Slovačkoj”.

Za ovu priliku grad je iz budžeta izdvojio 470 hiljada dinara, a generalni sponzor festivala je „Prvi partizan“ namenska proizvodnja, pa je zbog toga ulaz na koncerte besplatan.

Ostavite odgovor