Pocetna Arilje Velikim koncertom počeo ARLEM

Velikim koncertom počeo ARLEM

199
0
Podelite

Vilončelista Dragan Đorđević Suzuki i džez muzičar Marko Luis otvorili su umetnički festival Arlem u Arilju koji će trajati do 29. jula. Drugog dana manifestacije publika će uživati u muzici Bisere Veletanlić i Vasil Hadzimanov benda, a otvorena je i izložba fotografija Arlem umetnički karavan.

ARLEM 2018 Marko Luis na otvaranju Arlemma 2018Prvi put ove godine besedničko veče održaće matija Bećković, a biće održana i prva radionica flaute za decu.

„Tokom same manifestacije uživaćemo u koncertu Nevernih beba, Divanhane, Yu grupe i brojnih gostiju iznenađenja. Za polaznike manifestacije pripremljene su različite radionice, kaže Brankica Vitorović“, sekretar Arlem udruženja.

ARLEM 2018 Gudacki kvartet Skole za talente iz Cuprije na otvaranju ArlemmaOkupljajući vrhunske predavače, izvođače iz zemlje i inostranstva, ARLEMM nastavlja da gradi prepoznatljiv i atraktivan ambijent za sve koji žele da u umetnosti i prirodi uživaju na jedan poseban način.

„Taj sklad dobar je primer da muzika i umetnost mogu da naprave promene u svesti jednog društva, u turističkom i privrednom smislu, pozitivno delujući na ceo jedan region“, kaže Dragutin Mladenović, direktor manifestacije.

ARLEM 2018 Predstavnici Arlemma i TelenoraZa one koji ne mogu da dođu u Arilje, svi događaji se mogu pratiti uživo, preko 4G mreže kompanije Telenor na njihovom Youtube kanalu.

Ostavite odgovor